Lokale (woon)spreekuren

In verschillende steden zijn er huurdersspreekuren waar je terechtkunt met vragen of actief kunt worden voor de actiecampagne Wij Weigeren de Huurverhoging. Benieuwd wat er bij jou in de buurt wordt georganiseerd? 

Amsterdam

Wekelijks houden de drie samenwerkende huurdersverenigingen HBZ (Zuid), HVP (de Pijp) en HVC (Centrum) een inloop huurspreekuur in Buurthuis Lydia. Het spreekuur staat open voor alles rondom het huren van woonruimte in de breedste zin en ook actiecampagne Wij Weigeren de Huurverhoging. Koffie en thee staan klaar. Adres: Roelof Hartplein 2B, Amsterdam-Zuid. Elke maandag, uitgezonderd feestdagen, van 14.00 tot 15.00.

Contact:

Den Bosch 

Woonspreekuur BPW Den Bosch, voor iedereen die tijdelijk, onzeker of te duur woont in de regio Den Bosch, met info over de actiecampagne Wij Weigeren de Huurverhoging.

Elke eerste vrijdag van de maand 15.00u tot 17.00 Ridderspoorstraat 2, Den Bosch. Voor vragen over de campagne in regio Den Bosch gelieve te mailen naar denbosch@wijweigerendehuurverhoging.nl 

Contact:

Den Haag

Woonspreekuur BPW Den Haag, voor iedereen die tijdelijk, onzeker of te duur woont in de regio Haaglanden, met info over de actiecampagne Wij Weigeren de Huurverhoging.

Elke eerste zaterdag van de maand van 11:00u tot 13:00u. Prinsegracht 40, Den Haag. Voor vragen over de campagne in regio Den Haag gelieve te mailen naar denhaag@wijweigerendehuurverhoging.nl

Contact:

Utrecht

Woonspreekuur BPW Utrecht, voor iedereen die tijdelijk, onzeker of te duur woont in de regio Utrecht, met info over de actie Wij Weigeren de Huurverhoging.

Elke derde zondag van de maand 18:00-19:00 bij de Voorkamer, Kanaalstraat 225. Voor vragen over de campagne in regio Utrecht gelieve te mailen naar utrecht@wijweigerendehuurverhoging.nl 

Contact:

Veenendaal

Mailen kan naar veenendaal@wijweigerendehuurverhoging.nl

Leeuwarden

Mailen kan naar leeuwarden@wijweigerendehuurverhoging.nl

Rotterdam

Mailen kan naar rotterdam@wijweigerendehuurverhoging.nl

Ermelo

Mailen kan naar ermelo@wijweigerendehuurverhoging.nl

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
nl_NLNL