Uitnodiging online meeting dinsdag 3 mei 20:00

Wij weigeren de huurverhoging profiel foto

Op 26/04 stuurde wij onderstaande email aan iedereen die zich aangemeld heeft voor onze actie en via het formulier heeft aangegeven graag actief mee te willen werken aan onze actiegroep. Heb je deze mail niet ontvangen maar wil je toch graag actief meehelpen aan onze actiegroep? Zorg dat je  aangemeld bent via het formulier op onze website. Ben je al aangemeld maar heb je niks ontvangen? Stuur dan even een mailtje.

Beste huurder,

Je ontvangt deze mail omdat je je hebt aangemeld op de website van Wij Weigeren de Huurverhoging en aangegeven hebt dat je graag actief meehelpt met onze actiegroep. Dank hiervoor. Onze campagne wordt voor en door huurders georganiseerd. Hierbij betrekken we graag meer mensen zodat zoveel mogelijk mensen op 1 juli de huurverhoging. We kunnen nog hulp gebruiken bij het organiseren van flyer-acties in jouw stad of dorp, infoavonden over het stappenplan organiseren, het opzetten van webinars, sociale media, nieuwsbrieven en het opzetten van huurdersacties.

Kom naar de online actiebijeenkomst op 3 mei.
Door middel van deze mail willen we iedereen uitnodigen voor een online actiebijeenkomst om eens kennis te maken met elkaar. Actieve leden kunnen toegevoegd worden aan onze Whatsapp-groep voor interne communicatie binnen de actiegroep. Wil je dat? Stuur dan een berichtje aan Abel Heijkamp 06-47686543

Iedereen is welkom en voor iedereen is er een manier om bij te dragen aan de collectieve actie van Wij Weigeren de Huurverhoging. Kun je niet op onderstaande datum / tijdstip maar wil je wel graag aan de slag? Reageer dan op deze e-mail en stel je even kort voor, dan nemen we telefonisch contact op.

Actievergadering actieve leden.
Datum/tijd: Dinsdag 3 mei 20:00

De vergadering bijwonen kan via de link die je hebt ontvangen in de email. Niet de email ontvangen maar wil je toch graag meedoen? Zorg dat je je aangemeld hebt via de site en aangeeft dat je actief mee wilt helpen. Al gedaan, maar toch niks ontvangen? Stuur dan even een mailtje.

nl_NLNL