Vacature: Social Media Content Creator voor de campagne gezocht!

Wij Weigeren de Huurverhoging is een grassroots actiecampagne die zich inzet voor betaalbare huisvesting. Onze campagne streeft ernaar om huurders te verenigen en op te komen voor hun recht op betaalbaar wonen. Wil jij deel uitmaken van een toffe campagne die vecht voor lagere huurprijzen? Reageer op onze vacature!

Voor de campagne is al een hoop content aanwezig, en bestaan er bovendien al allerlei templates die je kan inzetten voor het aanmaken van afbeeldingen voor sociale media. Omdat de teksten en het beeldmateriaal wel regelmatig geplaatst moeten worden, zoeken we extra ondersteuning. 

Ervaring is een pré, maar wees niet bang om zomaar in het diepe gegooid te worden! Er is veel kennis en ervaring aanwezig en er staan mensen voor je klaar om mee samen te werken, te overleggen of ter begeleiding. Initiatief nemen en een proactieve houding wordt gewaardeerd! Verder staan we altijd open voor suggesties of creatieve voorstellen.

Wat ga je doen?

 • Helpen bij het schrijven van toffe teksten voor onze campagnes op social media, nieuwsbrieven en de website.
 • Het maken en/of gebruiken van onze standaard templates om afbeeldingen te maken voor sociale media.
 • Samenwerken met het communicatieteam om onze boodschap te verspreiden.

Wie zoeken we?

 • Je kunt goed omgaan met social media (Facebook, X, Instagram) en je weet hoe je content kunt opmaken en afstemmen per platform.
 • Creatief met een oog voor visuele content.
 • Je bent op de hoogte van maatschappelijke kwesties, vooral rondom huisvesting.
 • Ervaring en toegang tot Adobe Illustrator of Canva is een pré.

Stuur een kort stukje tekst waarin je jezelf voorstelt aan info@wijweigerendehuurverhoging.nl of vul onderstaand formulier in. Er is geen tijdslimiet of maximaal aantal kandidaten voor deze vacature. Hoe meer handen, hoe beter!

Reageer op deze vacature

  Deel dit bericht:

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp
  LinkedIn
  Email
  nl_NLNL